Studenti

Článků v rubrice: 314

Talnet zve do nových kurzů

Právě se otevřely registrace do aktivit Talnetu ročníku 2013 – 2014. Talnet, organizace na podporu talentované mládeže, nabízí zejména online kurzy (T-kurzy) v oborech přírodních věd, matematiky a techniky. T-kurzy probíhají od října do května a absolventi mohou během nich vytvořit závěrečnou práci s podporou odborného instruktora.

Fotogalerie (3)
V kurzech a na akcích Talnetu můžete poznat stejně naladěné kamarády a společně si zaexperimentovat.

Na podporu odborného i osobnostního rozvoje účastníků nabízí Talnet také během roku tři prezenční soustředění. Úvodní se koná 4. – 6. 10. 2013.

Dále T-exkurze, prosemináře zaměřené na dovednosti potřebné při studiu a další.

Nově se mezi T-kurzy se objevují jednosemestrální kurzy Geografie III. a Biologie III. Plazi.

V přípravě je i zcela nová aktivita určená všem, kdo se chtějí dostat do nadprůměru díky zvládnutí problémů jako vyrovnávání se se stresem, schopnost rozvrhnout si čas při řešení úloh apod.

Úplnou nabídku T-kurzů najdete na stránce T-kurzy (www.talnet.cz/t-kurzy). Přihlásit se můžete na stránce s instrukcemi k přihlášení (www.talnet.cz/web/talnet/prihlaseni).

Poslat odkaz na článek

Opište prosím text z obrázku

Nejnovější články

Fyziklání 2024 - výsledky

Jako každý rok se i letos dne 16. 2. 2024 v Praze na letňanském výstavišti PVA EXPO Praha konala mezinárodní týmová fyzikální soutěž s názvem Fyziklání. Organizátorem již 18.

Baterie vydrží 50 let bez dobíjení

Vědci v Číně sestrojili jadernou baterii, která dokáže vyrábět energii až 50 let bez dobíjení. BV100 od společnosti Betavolt je menší než mince a obsahuje radioaktivní izotop niklu, který ...

Unikátní izraelský chladicí systém v Hodoníně

Dosavadní průtočné chlazení elektrárny Hodonín vodou z řeky mělo hlavně v létě omezenou kapacitu. Po několikaměsíčním testu přešel do ročního zkušebního provozu nový chladicí systém.

Výběr střední školy: Plno mají i učiliště

Na střední školy míří početně nejsilnější generace za poslední léta. V loňském roce se tisíce žáků nedostaly ani na „učňák“.

Nanosatelit a horkovzdušný balón pro nouzové širokopásmové připojení kdekoli

Výzkumný tým katalánské univerzity navrhuje komunikační systém umožňující záchranným službám pracovat bezpečně v obtížných situacích.

Nejnovější video

Jak funguje PCR test na coronavirus

Krásně a jednoduše vysvětleno se srozumitelnými animacemi. V angličtině.

close
detail