Studenti

Článků v rubrice: 314

Soutěž o nejlepší ekonomické diplomky - Cena Atlas Copco Services

Motivovat a odměnit studenty a studentky ekonomických oborů za kvalitní diplomové práce – právě takový je cíl druhého ročníku soutěže Cena Atlas Copco Services. Na šest diplomových prací čeká částka 31 000 korun, autor té nejlepší ekonomické diplomky přitom získá 20 000 Kč. Inženýrské nebo magisterské práce musejí být obhájené, nesmí být starší než tři roky a musejí být zaměřené na ekonomii a podnikání.

Fotogalerie (1)
Loňští vítězové (foto Atlas Copco)

Porota bude u přihlášených prací hodnotit zejména možnost praktického využití a originalitu.  „Diplomové práce prostudují pracovníci našeho ekonomického oddělení, kteří se denně pohybují ve světě čísel, financí či účetnictví. Důležitým aspektem pro hodnotitele bude, jak se dají výsledky diplomové práce prakticky použít. Ocení také originální a inovativní pohled na zpracovávané téma. Stejně tak je zaujmete chytrým řešením daného problému.“ řekl Roman Pavloušek, Generální ředitel Finančního centra Atlas Copco Services (Compressor Technique).

Kromě hlavní výhry 20 000 Kč čeká odměna i na pět dalších autorů. Druhé místo bude oceněno částkou 5 000 korun, třetí částkou 3 000 korun a tři další autoři v pořadí získají každý 1 000 korun. Všichni výherci budou mít navíc možnost zúčastnit se exkurze do sídla firmy Atlas Copco Services v Brně ve Spielberk Office Centru. Dostanou tak možnost vkročit do moderních kanceláří s výhledem na město a setkat se se špičkovými odborníky.

Loni v Ceně Atlas Copco Services excelovala Kristína Lorková

Zabývala se zvyšováním efektivity marketingových aktivit pomocí experimentálních metod. „Práce jsem vytvořila na online platformě pro vyhledávání a rezervaci leteckých spojů a doplňkových služeb Kiwi.com a je jedinečná tím, že v návrhové části využívá náhledy z vědeckých výzkumů behaviorální ekonomie i z případových studií obdobných platforem,“ řekla Lorková, která svou práci úspěšně obhájila na Fakultě podnikatelské Vysokého učení technického v Brně.

Více informací zájemci naleznou na stránkách www.cenaatlascopco.cz, kde mohou svou práci rovnou i přihlásit, nebo na Facebooku. Přihlásit se do soutěže je možné do 31. července 2019, slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční na podzim v Brně.

(red)
Poslat odkaz na článek

Opište prosím text z obrázku

Nejnovější články

Nové jaderné projekty pro Evropu

Nejen Česká republika, která v právě probíhajícím výběrovém řízení poptává 4 nové jaderné bloky, ale i další evropské země plánují rozvoj jaderné energetiky.

Solární rok 2023

Vývoj solární energetiky v roce 2023 v Česku opět výrazně přidal na rychlosti. Podle dat Solární asociace se postavil téměř 1 gigawatt nových fotovoltaických elektráren (FVE), celkem jich vzniklo skoro 83 000.

Přehled současného stavu SMR ve světě

O  SMR, malých modulárních reaktorech, jsme již psali několikrát. Ze souhrnného materiálu NEA (Jaderné energetické agentury OECD) jsme pro čtenáře Třípólu vybrali přehledy jednotlivých projektů (stav v r.

Co s vysloužilými fotovoltaickými panely, turbínami a bateriemi?

Růst výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů energie (OZE) a růst počtu elektrických vozidel (EV) je klíčem ke globálnímu snížení závislosti na fosilních palivech, snížení ...

Co nám vodní houby mohou říci o vývoji mozku

Když čtete tyto řádky, pracuje vysoce sofistikovaný biologický stroj – váš mozek. Lidský mozek se skládá z přibližně 86 miliard neuronů a řídí nejen tělesné funkce od vidění ...

Nejnovější video

Jak funguje PCR test na coronavirus

Krásně a jednoduše vysvětleno se srozumitelnými animacemi. V angličtině.

close
detail