Reportáže, cestování

Článků v rubrice: 82

Klub Sisyfos naděloval valouny

Slavnostním krokem, provázen hudbou a zraky napjatých diváků v naplněné posluchárně Přírodovědecké fakulty UK v Praze, kráčí průvod v antických řízách.

Fotogalerie (1)
Ilustrační foto

Čeští skeptici přišli obdarovat vybrané laureáty za „matení české veřejnosti“. Jiří Grygar, viceprezident Evropského skeptického sdružení, oznamuje:

Nedívejte se do zrcadla!
Bronz v kategorii družstev získala firma Phoenix. Vyrábí a prodává amulety plné bioenergie a vydává časopis Phoenix, který její produkty propaguje v záplavě vzrušujících článků, které varují proti očkování, posmívají se doktorům, kteří nevědí, že pohlavní žlázy mají silný vliv na kvalitu mysli, a že ti, co se dívají do zrcadla, stárnou rychleji.

Stříbro za pyramidu
Stříbrný Bludný balvan v kategorii družstev obdržel pyramidolog a dva úředníci Městského úřadu Vimperk, kteří nezabránili postavení plastové
15ti metrové pyramidy v šumavském lese. Ani protest mnoha organizací a institucí je nepřiměl projektu čelit. Zákonu se prý neprotiví. Pyramida stojí a převyšuje okolní stromy. Majitel Anatólij Iaguiiaev v ní nabíjí pyramidální energií solventní zájemce.

Zlato dostali MfDnes a Rovnost
V kategorii družstev se o zlato podělily dva tištěné deníky. MfDnes totiž upozorňuje na kvality léčitelů a biotroniků v pravidelné rubrice přílohy Zdraví a životní styl. Autor Jiří Kuchař z Regenerace například líčí, jak utonulý mladý muž ležel v nemocnici v hlubokém bezvědomí a s trvale poškozeným mozkem, lékaři, jak už bývá jejich zvykem, nedávali rodině žádnou šanci. Mladíka zachránil děčínský léčitel Valdemar Grešík působením na dálku. Grešík pomohl prý též nemocnému v Austrálii, zbavil ho autismu tím, že narušil pevnou slupku jeho aury (MfDnes, 12. 12. 2003). V článku na téma kineziologie se v Rovnosti 10. 11. 2003 píše: „Všichni chápou, když má vnučka modré oči po babičce. Ale když má problémy v sexuální oblasti a kineziologie jako příčinu odhalí, že babička byla za války znásilněna, toto zjištění nechtějí přijmout. A při tom jde o stejný přenos genetické informace.“ Ještěže vědu opravují vševědoucí laici za pomoci žurnalistů a médií!

Bronz za strašení čárovými kódy
Čárovými kódy označujícími zboží jsme obklíčeni na každém kroku a v jejich negativním vyzařování se doslova topíme. Ing. Vlastimilu Žertovi patří náš dík za šíření osvěty o tomto jevu v našich zemích. Tito zloději energií totiž sbírají všechny energie v okolí – z elektrických pokladen, počítačů, přípojných šňůr, zásuvek, stropních zářivek atd., ale křečkují energii i od dalších bratrských čárových kódů. Energie čárového kódu elektromagnetické povahy atakuje všechny důležité životní orgány přítomného člověka. Ing. Žert radí jediné: škrtejte neúnavně a stále všechny čárové kódy na všech výrobcích ve svém okolí. Jak jednoduché, geniální a levné.

Diagnóza na dálku
Stříbro pro jednotlivce obdržel právník JUDr. Jan Hnilica, který na stránkách Regenerace střihne každému diagnózu na dálku a připojí pár doporučení. Na všechny choroby a zdravotní potíže ordinuje hlavně pampelišku a působení magnetizéra. Tento duchovní, telepatický endoskop sám sice neléčí, ale nenáročné udílení rad ho velmi baví.

Zlatý astrolog
Zlatou barvou nastříkaný valoun z české řeky pro jednotlivce si měl odnést Petr Messany. Tento astrolog je představitelem spíš bavičského proudu staroslavné pavědy, o to víc přitahuje pozornost a naděje důvěřivých. Pouští se i do vysoké politiky, předpovídal například před volbou prezidenta ČR, že funkci převezme jemu sympatická dáma šoubyznysu, Halina Pawlowská.
Balvany letos nebylo komu dát, laureáti si pro kamení nepřišli.

Věra Nosková
Poslat odkaz na článek

Opište prosím text z obrázku

Nejnovější články

Fyziklání 2024 - výsledky

Jako každý rok se i letos dne 16. 2. 2024 v Praze na letňanském výstavišti PVA EXPO Praha konala mezinárodní týmová fyzikální soutěž s názvem Fyziklání. Organizátorem již 18.

Baterie vydrží 50 let bez dobíjení

Vědci v Číně sestrojili jadernou baterii, která dokáže vyrábět energii až 50 let bez dobíjení. BV100 od společnosti Betavolt je menší než mince a obsahuje radioaktivní izotop niklu, který ...

Unikátní izraelský chladicí systém v Hodoníně

Dosavadní průtočné chlazení elektrárny Hodonín vodou z řeky mělo hlavně v létě omezenou kapacitu. Po několikaměsíčním testu přešel do ročního zkušebního provozu nový chladicí systém.

Výběr střední školy: Plno mají i učiliště

Na střední školy míří početně nejsilnější generace za poslední léta. V loňském roce se tisíce žáků nedostaly ani na „učňák“.

Nanosatelit a horkovzdušný balón pro nouzové širokopásmové připojení kdekoli

Výzkumný tým katalánské univerzity navrhuje komunikační systém umožňující záchranným službám pracovat bezpečně v obtížných situacích.

Nejnovější video

Jak funguje PCR test na coronavirus

Krásně a jednoduše vysvětleno se srozumitelnými animacemi. V angličtině.

close
detail