Studenti

Článků v rubrice: 321

Talnet zve do nových kurzů

Právě se otevřely registrace do aktivit Talnetu ročníku 2013 – 2014. Talnet, organizace na podporu talentované mládeže, nabízí zejména online kurzy (T-kurzy) v oborech přírodních věd, matematiky a techniky. T-kurzy probíhají od října do května a absolventi mohou během nich vytvořit závěrečnou práci s podporou odborného instruktora.

Fotogalerie (3)
V kurzech a na akcích Talnetu můžete poznat stejně naladěné kamarády a společně si zaexperimentovat.

Na podporu odborného i osobnostního rozvoje účastníků nabízí Talnet také během roku tři prezenční soustředění. Úvodní se koná 4. – 6. 10. 2013.

Dále T-exkurze, prosemináře zaměřené na dovednosti potřebné při studiu a další.

Nově se mezi T-kurzy se objevují jednosemestrální kurzy Geografie III. a Biologie III. Plazi.

V přípravě je i zcela nová aktivita určená všem, kdo se chtějí dostat do nadprůměru díky zvládnutí problémů jako vyrovnávání se se stresem, schopnost rozvrhnout si čas při řešení úloh apod.

Úplnou nabídku T-kurzů najdete na stránce T-kurzy (www.talnet.cz/t-kurzy). Přihlásit se můžete na stránce s instrukcemi k přihlášení (www.talnet.cz/web/talnet/prihlaseni).

Poslat odkaz na článek

Opište prosím text z obrázku

Nejnovější články

Fyzika v praxi: Staň se vědcem v Turnaji mladých fyziků!

Máte chuť ponořit se do světa vědy, vyzkoušet si roli fyzika a řešit reálné fyzikální problémy? Turnaj mladých fyziků (TMF) je soutěž pro studenty středních a žáky základních ...

Od životního prostředí k radiační vědě a technologii

„Odvažte se skočit,“ radí Hildegarde Vandenhoveová všem mladým profesionálům. Tohle motto jí pomáhalo po celou dobu kariéry, která ji dovedla až na současnou pozici ředitelky divize ...

Laser pomáhá léčit vzácnou oční chorobu keratokonus deformující rohovku

Oční choroba zvaná keratokonus, při níž dochází k deformaci rohovky, se projevuje rychle narůstajícími dioptriemi a zkresleným viděním.

Náctiletí programátoři pozor, blíží se mistrovství

Startuje 6. ročník dvoudenního maratonu nápadů AT&T Hackathon Junior! Zatím jsou to středoškoláci, dost možná se ale budou za pár let starat o spokojený život nás všech – ...

Richard slaví 60 a Bratrství slaví 50

Úložiště radioaktivních odpadů slouží v České republice už víc než 60 let k bezpečné izolaci těchto odpadů od člověka a životního prostředí.

close
detail