Studenti

Článků v rubrice: 315

Studentská vědecká konference jaderného inženýrství - Šimáně 2022

Rádi bychom vás pozvali na další ročník studentské vědecké konference zaměřené na jaderné inženýrství pojmenované po profesorovi Čestmírovi Šimáně, která se bude konat 21.-22. června v Praze-Troji v areálu MFF UK na adrese V Holešovičkách 2.

Fotogalerie (2)
Titulka webu konference (zdroj FJFI)

Aktivně se mohou zúčastnit studenti všech stupňů (bakalářský, magisterský, doktorský) a čerství absolventi do 18 měsíců od absolvování. Uzávěrka přihlášek pro aktivní účastníky je 5. června. Konference je otevřená také pro neprezentující účastníky z řad akademické i neakademické obce, kteří se ovšem musejí také zaregistrovat, a to do 20. června. Účast na konferenci je pro všechny zdarma.

Více informací o registraci, možnostech publikace článků, způsobů prezentace, programu, pozvaných hostech nebo exkurzích lze nalézt na webu: simane.fjfi.cvut.cz

Konference je otevřená pro všechny studenty a čerstvé absolventy nejen z ČR. Proto bychom uvítali, pokud byste rozšířili informaci o jejím konání také mezi další potenciální zájemce.

Těšíme se na vaši účast,
Organizační tým konference

Šimáně 2022 – International Student Conference on Nuclear Engineering (cvut.cz)

(red)
Poslat odkaz na článek

Opište prosím text z obrázku

Nejnovější články

Podmořský život u Velikonočního ostrova

Podmořský horský řetězec u Rapa Nui, známý také jako Velikonoční ostrov, hostí úžasnou řadu hlubokomořských druhů. Expedice na hřeben Salas y Gómez u Rapa Nui v Tichém oceánu ...

Tajemství radioaktivního promethia

Pomocí nové metody odhalili vědci klíčové vlastnosti radioaktivního promethia, prvku vzácných zemin. Stalo se tak až téměř osm desetiletí poté, co byl tento nepolapitelný prvek vzácných zemin objeven.

Vesmírná robotika se připravuje k explozivnímu růstu

Před pěti lety NASA zahájila misi jako vystřiženou ze sci-fi trháku. Nasadily robotický systém Astrobees na Mezinárodní vesmírné stanici (ISS), který zde pomáhá astronautům s opravami a údržbou.

Chytré meteostanice ve školách

Základní školy na Praze 4, Filosofská a Školní, se mohou pochlubit unikátním projektem monitoringu mikroklimatu a škodlivých látek v ovzduší.

Jsme genetická mozaika

Ve studii, kterou vedli Jan Korbel z Evropské laboratoře molekulární biologie (EMBL) a Ashley Sandersová z Berlínského institutu pro biologii lékařských systémů Centra Maxe Delbrücka ...

Nejnovější video

Jak funguje PCR test na coronavirus

Krásně a jednoduše vysvětleno se srozumitelnými animacemi. V angličtině.

close
detail