Studenti

Článků v rubrice: 314

Pozvánka k účasti na studentskou konferenci pro mladé talenty

Univerzita Pardubice ve spolupráci se studenty Universitas zve studenty středních škol z celé ČR k účasti na již VI. ročníku konference VĚDĚNÍ MLADÝM, která se uskuteční ve čtvrtek 8. listopadu 2018 v aule Arnošta z Pardubic Univerzity Pardubice. Záměrem konference je vytvořit prostor pro sdílení poznatků studentů se zájmem o nejrůznější témata od fyziky, chemie, matematiky, elektroniky až po filosofii, psychologii, sociologii či esejistiku. Na konferenci budete mít možnost prezentovat výsledky své práce, které budou podle témat rozděleny na čtyři části, z nichž každá bude mít svého garanta z řad univerzitních odborníků – akademických pracovníků. Příspěvky budou dále rozděleny na ústní a posterovou sekci, přičemž tisk posterů vám zajistí organizátoři. Z abstraktů všech příspěvků bude sestaven sborník.

 

Fotogalerie (1)
Pozvánka k účasti na studentskou konferenci pro mladé talenty

Srdečně zveme k účasti jak úspěšné účastníky různých soutěží, tak i Vás, kteří jste v některé oblasti aktivní a projevujete o ni hlubší zájem. Konference se můžete také zúčastnit jako pozorovatel (bez příspěvku). Jako pozorovatelé se mohou zúčastnit i žáci základních škol a učitelé.

Bližší informace ke konferenci

Podrobné informace včetně šablony pro abstrakty, termínu pro zaslání abstraktů, přihlašovacího formuláře a kontaktních adres, naleznete na webové stránce bravo.upce.cz.

Účast na konferenci je hrazena Univerzitou Pardubice a Pardubickým krajem. Konference se koná v rámci Týdne vědy a techniky, který organizuje Akademie věd České republiky. V případě dotazů se neváhejte obracet na organizátory:

Ing. Patrik Čermák, student Univerzity Pardubice

Fakulta chemicko-technologická a filozofická

e-mail: patrik.cermak@student.upce.cz

Ing. arch. Iva Svobodová

Oddělení propagace a vnějších vztahů, Univerzita Pardubice

e-mail: iva.svobodova@upce.cz, tel: 466 036 482

web: http://bravo.upce.cz

(red)
Poslat odkaz na článek

Opište prosím text z obrázku

Nejnovější články

Nové jaderné projekty pro Evropu

Nejen Česká republika, která v právě probíhajícím výběrovém řízení poptává 4 nové jaderné bloky, ale i další evropské země plánují rozvoj jaderné energetiky.

Solární rok 2023

Vývoj solární energetiky v roce 2023 v Česku opět výrazně přidal na rychlosti. Podle dat Solární asociace se postavil téměř 1 gigawatt nových fotovoltaických elektráren (FVE), celkem jich vzniklo skoro 83 000.

Přehled současného stavu SMR ve světě

O  SMR, malých modulárních reaktorech, jsme již psali několikrát. Ze souhrnného materiálu NEA (Jaderné energetické agentury OECD) jsme pro čtenáře Třípólu vybrali přehledy jednotlivých projektů (stav v r.

Co s vysloužilými fotovoltaickými panely, turbínami a bateriemi?

Růst výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů energie (OZE) a růst počtu elektrických vozidel (EV) je klíčem ke globálnímu snížení závislosti na fosilních palivech, snížení ...

Co nám vodní houby mohou říci o vývoji mozku

Když čtete tyto řádky, pracuje vysoce sofistikovaný biologický stroj – váš mozek. Lidský mozek se skládá z přibližně 86 miliard neuronů a řídí nejen tělesné funkce od vidění ...

Nejnovější video

Jak funguje PCR test na coronavirus

Krásně a jednoduše vysvětleno se srozumitelnými animacemi. V angličtině.

close
detail