Studenti

Článků v rubrice: 312

Studentská konference Šimáně 2020

Organizátoři zvou na tradiční studentskou vědeckou konferenci pořádanou Fakultou jadernou a fyzikálně inženýrskou ČVUT v Praze s podporou Mladé generace České nukleární společnosti zaměřenou na jaderné inženýrství a související obory, pojmenovanou po profesorovi Čestmírovi Šimáně. Konference se bude konat v odloženém termínu 23. června 2020 v Modré učebně (3. patro, budova A-303) na rektorátu ČVUT (Jugoslávských partyzánů 1580/3, Praha 6). Uzávěrka přihlášek pro aktivní účastníky je 20. června.

 

Fotogalerie (1)
Všechny potřebné informace najdete na webu konference

Aktivně (s příspěvkem ve formě posteru nebo orální prezentace) se mohou zúčastnit studenti všech stupňů (bakalářský, magisterský, doktorský) a čerství absolventi, jejichž práce lze zařadit do jedné ze čtyř tématických sekcí:

Jaderná energetika

Modelování a simulace

Využití ionizujícího záření

Materiály

Vzhledem k posunutému termínu prosí organizátoři o co nejrychlejší registraci. Jazyk konference je letos pouze čeština nebo slovenština. Odevzdání článků do sborníku se bude řešit individuálně po konferenci. Uzávěrka přihlášek pro aktivní účastníky je 20. června. Konference je otevřená také pro neprezentující účastníky z řad akademické i neakademické obce, kteří se ovšem musejí také zaregistrovat, a to do 20. června. Účast na konferenci je pro všechny zdarma.

Více informací o registraci, možnostech publikace článků, způsobů prezentace, programu nebo o technických návštěvách lze nalézt na webu: simane.fjfi.cvut.cz

Konference je otevřená pro všechny studenty a čerstvé absolventy nejen z ČR. Proto uvítáme rozšíření informaci o jejím konání také mezi další potenciální zájemce.


Organizační tým konference se těší na vaši účast!

simane.fjfi.cvut.cz

 

(red)
Poslat odkaz na článek

Opište prosím text z obrázku

Nejnovější články

Nanosatelit a horkovzdušný balón pro nouzové širokopásmové připojení kdekoli

Výzkumný tým katalánské univerzity navrhuje komunikační systém umožňující záchranným službám pracovat bezpečně v obtížných situacích.

Elektrické letadlo a elektrická létající loď

Elysian E9X je devadesátimístné letadlo, které může během jednoho dne urazit až 1 000 km. Je založeno na výzkumu, který tvrdí, že naše předchozí předpoklady o bateriových elektrických letadlech byly mylné.

Poptávka po specialistech na umělou inteligenci

Rostoucí poptávka po automatizaci a optimalizaci napříč průmyslovými odvětvími, nárůst využívání umělé inteligence v aplikacích pro spotřebitele a rostoucí investice do ...

Jubilejní 30. ročník mezinárodního elektrotechnického veletrhu AMPER 2024

Veletrh AMPER (letos s podtitulem SMARTAND CONNECTED WORLD) se v České republice a na Slovensku díky pravidelné účasti firem na nejvyšší úrovni etabloval jako nejvýznamnější ...

Největší česká baterie je ve Vítkovicích

Akumulátor o výkonu 10 MW (o 30 % větším než má současná největší baterie v ČR) zahájil ostrý provoz 1. února 2024.

Nejnovější video

Jak funguje PCR test na coronavirus

Krásně a jednoduše vysvětleno se srozumitelnými animacemi. V angličtině.

close
detail