Studenti

Článků v rubrice: 314

Přírodovědný jarmark v Olomouci

Motto: Přírodní vědy mohou bavit každého!

Fotogalerie (1)
Ilustrační foto

Nevěříte? Přijďte se přesvědčit na tradiční Přírodovědný jarmark v Olomouci, který se tentokrát bude konat ve čtvrtek 17. června 2010 od 8 do 17 hodin v prostorách nové budovy Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého, tř. 17. listopadu 12, Olomouc, a v jejím okolí.

Co vás čeká?
Jako obvykle věda převážně nevážně. Spousta stánků s tím nejzajímavějším, co jednotlivé obory přírodních věd nabízí, překvapení, hry o ceny, vyhlášení vítězů soutěže „O nejlepší prezentaci školy“.

Zájemci z řad pedagogů mají možnost se v 9 a 11 hodin zúčastnit setkání s vedením fakulty. V případě příznivého počasí bude letos Jarmark rozšířen i o pohybové aktivity – doporučujeme sportovní oblečení a obuv.


Pro aktuální informace a program sledujte stránky PřF UP:
http://www.upol.cz/fakulty/prf/aktualni-sdeleni-prf/
Pro jakékoli další informace použije kontakty:
Blanka Krausová: blanka.krausova@upol.cz, 585634011, 733690695
Michaela Kratochvílová: michaela.kratochvilova@upol.cz

Pokud máte chuť se zúčastnit jako organizátoři, jste vítáni, ozvěte se, prosím, co nejdříve.
Přijďte s námi oslavit konec školního roku a začátek léta, moc se na vás těšíme!

(red)
Poslat odkaz na článek

Opište prosím text z obrázku

Nejnovější články

Nové jaderné projekty pro Evropu

Nejen Česká republika, která v právě probíhajícím výběrovém řízení poptává 4 nové jaderné bloky, ale i další evropské země plánují rozvoj jaderné energetiky.

Solární rok 2023

Vývoj solární energetiky v roce 2023 v Česku opět výrazně přidal na rychlosti. Podle dat Solární asociace se postavil téměř 1 gigawatt nových fotovoltaických elektráren (FVE), celkem jich vzniklo skoro 83 000.

Přehled současného stavu SMR ve světě

O  SMR, malých modulárních reaktorech, jsme již psali několikrát. Ze souhrnného materiálu NEA (Jaderné energetické agentury OECD) jsme pro čtenáře Třípólu vybrali přehledy jednotlivých projektů (stav v r.

Co s vysloužilými fotovoltaickými panely, turbínami a bateriemi?

Růst výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů energie (OZE) a růst počtu elektrických vozidel (EV) je klíčem ke globálnímu snížení závislosti na fosilních palivech, snížení ...

Co nám vodní houby mohou říci o vývoji mozku

Když čtete tyto řádky, pracuje vysoce sofistikovaný biologický stroj – váš mozek. Lidský mozek se skládá z přibližně 86 miliard neuronů a řídí nejen tělesné funkce od vidění ...

Nejnovější video

Jak funguje PCR test na coronavirus

Krásně a jednoduše vysvětleno se srozumitelnými animacemi. V angličtině.

close
detail